Ετήσια Γενική Συνέλευση ΕΑΦΦΕ

ΕΝΩΣΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΑΦΦΕ                      
Θεσσαλονίκη 22/12/2014


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητά μέλη

Σας καλούμε στην τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 10/1/2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 13.00 στην έδρα μας, αίθουσα του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Απολογισμός πεπραγμένων
2. Φεστιβάλ αρωματικών φαρμακευτικών φυτών 2015
3. Ομάδες εργασίας φεστιβάλ και υποστήριξης εκδηλώσεων
4. Νέα μέλη, εγγραφές – διαγραφές
5. Τροποποίηση καταστατικού
6. Συγκρότηση και λειτουργία νομιμοποιητικής επιτροπής
7. Εκλογές ΔΣ

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 17 /1/2015 την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο με όσα μέλη παρευρίσκονται.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ

Υ.Γ: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΩΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

  1. 1. Το Σάββατο 17/1/15 μετά την ΓΣ θα γίνει το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας. 
  2. 2. Οι υποψηφιότητες για το ΔΣ θα πρέπει να υποβληθούν με αίτηση ή απλό email στο info@eaffe.org μέχρι 31/12/2014. Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα μέλη να συμμετάσχουν ενεργά βάζοντας υποψηφιότητα στις νέες εκλογές. Ιδιαίτερα απευθύνεται σε όσους αντιπροσωπεύουν πολυμελείς ομάδες αλλά και νησιωτικές ή απομακρυσμένες περιοχές.
  3.  3. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι σύμφωνα με το καταστατικό ψηφίζουν μόνο τα εταιρικά μέλη που είναι ταμιακά τακτοποιημένα.
  4.  4. Ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η τροποποίηση του καταστατικού καθώς διαπιστώθηκε ότι ορισμένα σημεία του προκαλούν πρακτικές δυσκολίες κατά τη λειτουργία της Ένωσης. Η πρόταση για το νέο καταστατικό θα σας σταλεί τις επόμενες ημέρες στην οποία θα σας καλέσουμε και να τοποθετηθείτε.
  5.  
     
Next previous home