Συνάντηση ΕΑΦΦΕ με τον ΑΝ/ΧΗ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (10/2/2016)


Στις 10/02/16 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Περιφερεια Κ Μακεδονίας μεταξύ του Αντιπεριφεριάρχη και υπευθύνου Αγροτικής Ανάπτυξης κ Ταχματζίδη Ιωάννη και των προέδρου κ αντιπροέδρου της ΕΑΦΦΕ Μ. Παπαδόπουλο κ Ι. Μωραιτη.

Ο κος Αν/χης ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες τις ένωσης, τους στόχους και τις παρεμβάσεις της.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα, οι ανάγκες και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας να στηρίξει και να προάγει την ανάπτυξη της περιφέρειας μέσα από την προώθηση της καλλιέργειας μεταποίησης και εμπορίας των ΑΦΦ, καθώς και την προβολή τους μέσα από συγκεκριμένες δράσεις της ΕΑΦΦΕ.

Ταυτόχρονα κατατέθηκε εκ μέρους του προεδρείου μας πρόταση για την δυνατότητα να βοηθήσει η ΕΑΦΦΕ τους αγρότες της Περιφέρειας, στην αναζήτηση νέων και επικερδών καλλιεργειών με επιμορφωτικά σεμινάρια υπό την αιγίδα της Περιφέρειας ή με την δωρεάν παραχώρηση χώρων στην ΕΑΦΦΕ για την αυτοτελή τους διοργάνωση από την ίδια.

Τέλος ενημέρωσαν τον κο Αν/χη για ζητήματα όπως η καταγραφή από τον ΟΣΔΕ των ΑΦΦ, στις αρόσιμες εκτάσεις, και όχι σαν σαν πολυετείς καλλιέργειες που είναι το αίτημα μας, καθώς και για άλλες παρεμβάσεις που έχουν σαν στόχο να μπεί σε σωστή βάση η καλλιέργεια των ΑΦΦ στην χώρα μας.'
Next previous home